sıkça sorulan sorular

Denizli Kebabı kuzu etinden yapılmaktadır. Süt kuzuların günlük olarak kesimi yapılır ve işletmemizde parçalanarak pişirilmeye hazır hale getirilir.

Denizli Kebabı’nın kilosu 1000 TL’dir. Bir kişilik porsiyon (250 gr.) fiyatımız 250 TL’dir. Kişinin açlık durumuna bağlı olarak 1.5 (350 gr.) veya duble (500 gr.) olarak da servis edilebilir.

Kuzun bölümlerinin fırında pişme süreleri farklıdır. Kebabın ilk parçaları 10:30 – 11:00 saatlerinde çıkmaktadır. Kuzunun en lezzetli bölümleri 13.00 – 14.30 arası fırından çıkmaktadır. Diğer kebapçıların aksine, öğle yemeğine yetişemeyen müşterilerimiz için akşam servisine ikinci parti ilave et attığımız için saat 20.30’a kadar kebabımız mevcut.

Sabahtan parçalara ayrılan kuzular şişlere geçirilerek fırına dikey bir şekilde yerleştirilir. En az üç saat odun ateşinde piştikten sonra servis edilir.

Usulümüz elle yemektir. Denizli Kebabı elle yenir. Sıcak etin üstüne soğuk çatal değdiğinde etin tadını bozar, elle yemenin tadını çıkartmanızı öneriyoruz. Ancak müşterilerimiz isterlerse çatal, bıçak verilmektedir.

Evet Denizli’nin merkez bölgelerine paket servisi imkanımız bulunmaktadır. Siparişinizi 0 (258) 212 20 20 nolu telefon numarasından verebilirsiniz.

📞 0 (258) 212 20 20